Vaken Ledare 2008

Pristagare 2008, Tommi Pasanen och Stefan Forsberg

Motivering för Vaken Ledare 2008, Tommi Pasanen:
För många års ideellt och osjälviskt arbete för innebandyintresserade tjejer i Surte IS Innebandy, tilldelas Tommi Pasanen stipendiet Vaken Ledare om 5000 kr.

Tommi har varit en av grundstenarna i utvecklandet av verksamheten som idag har ett damlag i näst högsta serien och dessutom flera framgångsrika ungdomslag. Föreningens elitverksamhet har inte påverkat föreningens primära syfte att erbjuda en god social miljö med hög trivselfaktor. Etik och moral står överst på dagordningen. Med sitt positiva ledarskap har Tommi fått många tjejer att känna trygghet, glädje och en stark självkänsla. Tommi är en förebilds bästa föredöme för ideella föreningsledare.

Motivering för Vaken Ledare 2008, Stefan Forsberg:
För många års ideellt och osjälviskt arbete för innebandyintresserade tjejer i Surte IS Innebandy, tilldelas Stefan Forsberg stipendiet Vaken Ledare om 5000 kr.

Stefan har varit en av grundstenarna i utvecklandet av verksamheten som idag har ett damlag i näst högsta serien och dessutom flera framgångsrika ungdomslag. Föreningens elitverksamhet har inte påverkat föreningens primära syfte att erbjuda en god social miljö med hög trivselfaktor. Etik och moral står överst på dagordningen. Med sitt positiva ledarskap har Stefan fått många tjejer att känna trygghet, glädje och en stark självkänsla. Stefan är en förebilds bästa föredöme för ideella föreningsledare.