Dela med oss av våra erfarenheter

Stödföreningen  Vaken kommer att aktivt medverka till att sprida Vaknas framgångsrika arbete även utanför Ale kommun. En del i detta arbete är  ett samarbete med företaget Prové. Ett företag som ligger i Önnered i Göteborg. Samarbetet gäller år 2014 och kommer bland annat innebära att stödföreningen hjälper Prové med utbildningar inom drogområdet. Prové har även valt att samarbeta med Friends.

I samband med att finalerna spelades i skolcupen under helgen så offentliggjordes samarbetet med Prové. Ett samarbete som går via stödföreningen Vaken och bygger på att Vaknas tankar sprids i regionen. Samarbetet pågår 2014 men kan bli längre.

VD:n Fredrik Wadström och Birgitta Blom från Prové överlämnade en check på 50 000 kr till stödföreningens ordförande Per-Anders Klöversjö. Skolcupen är ett mycket bra exempel på när barn och unga får möjlighet att vara aktiva.

Stödföreningen Vaken är mycket stolta och glada över samarbetet med Prové. På bild ses stödföreningens ordförande Per-Anders Klöversjö, Birgitta Blom och Fredrik Wadström från Prové.
prove skolcupen

IK Stern, Qvidings FIF, Forsgårdens GK, Näsets SK och Ahlafors IF är föreningarna som kommer att ingå i Provés samhällsprojekt Attityd under 2014.attitydRU_2_02RollUp framtagen av Prové

attityd grupp

Bild från uppstartsträff 30/10 2014